onsdag 27. januar 2010

Klappe, kake, søte...


Her har minsten fått seg dongeribukse med navnet sitt på lommen og en deilig velourgenser i brun-grå. Det var veldig vanskelig å finne stoff til ermelinning og hals, dermed endte jeg opp med å strikke kanten. Men det tok forferldelig lang tid i forhold til å kjøpe ferdig stoff, så det blir sikkert ikke mange slike prosjekter, tenker jeg. Men klærne er gode og myke og det ser hvertfall ut som om han trives i dem:-). Her ser dere han i egen stil. Han lærte å gå da han var ti mnd. Det syns storesøstrene var helt fantastisk stort, og de klappet av han hver gang han tok et skritt. Dermed endte han opp med å klappe hver gang han gikk selv også. Det har heldigvis avtatt litt nå, for det var ganske vanskelig å gjøre to ting på en gang. Han er jo tross alt en gutt!!!

3 kommentarer:

 1. Å, for en skjønning! Helt herlig! Og så stilig i klesveien. Knalltøff bukse og genser du har sydd! Det ble vanvittig stilig med strikkede bråt og hals! Din flinkis:-)

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, jeg er imponert att du strikka linning og hals. Det skulle jeg nok värt for lat for og göre (skulle nok ikke klart det heller ;-) Önsker deg en fin dag! Klem Klem

  SvarSlett
 3. Utrolig fint sett! Det var jo bare lekkert med de strikkede kantene på genseren - gjør den jo helt unik!

  SvarSlett