onsdag 17. februar 2010

Pulsvarmere a` la Mariann

I helga så jeg noen nydelige pulsvarmere i ullfilt. Jeg måtte rett hjem og sy mine egne. Hadde bare grå ullfilt, så jeg måtte sprite opp med litt farge. Men nå har jeg vært inne og bestilt fler ullfiltfarger. Dette var helt topp for mine tørre vinterhender. Kanskje jeg kan forhindre sprikker og sår.

6 kommentarer:

 1. Nydelige pulsvarmere. :) Hvilken søm har du brukt på enden?

  SvarSlett
 2. Hei ellen. Det var et veldig godt spørsmål. Jeg brukte en av pyntesømmene på maskinen min. Pyntesøm nr 50 på min berninamaskin. Men det sier vel lite? Mønsteret ser ut som paranteser i påfølgende mønster. Bra forklart? Skal se om jeg kan finne ut om den har et navn. Pyntesømmen inderst, er et stjernemønster.

  SvarSlett
 3. Kjempefine pulsvarmere! Likte veldig godt den pyntesømmen helt ytterst. Håper jeg har noe lignende på min maskin. Nydelig pynt du har dekorert med.

  Klem

  SvarSlett
 4. Det var kjempefine pulsvarmerar!!!!! Alt du får til:) Det var eit kjekt bilde av ettåringen i pappeska, det er ikkje så mykje som skal til for å glede han:)

  Klem Birte

  SvarSlett
 5. Pulsvarmerne var kjempestilige.

  Nydelig fargekombinasjon.

  Klem Astrid

  SvarSlett
 6. Wow, här inne var allting så fint. Vilket fint sömnadsarbete, härliga modeller på plagg och bloggen i så fin design. Du har känsla för färg och form! Jag lägger till dig i min blogglista. Tackar också för din kommentar. Kul, nu följs vi åt :-)

  SvarSlett